marți, 12 iulie 2011

Indignată!

Azi la TV. Un nene cu Porsche a omorât o tânără avocată în Sao Paulo. Conducea cu 150km/h, iar testele de alcoolemie arată că băuse înainte de a se urca la volan. E în pușcărie? Nu. A plătit 300.000 reais și a ieșit pe cauțiune. Ca să nu zicem că legea nu își face treaba i-au interzis individului să meargă în baruri și la bordel. Echitabil, nu? Omori pe cineva și ți se taie rația la curve.
Tot azi, tot la TV. O fetiță de 12 ani a fost abuzată sexual și apoi omorâtă în propria casă. Criminalul i-a izbit capul de podea până a omorât-o. Suspectul e un mascul din familie. Și dacă ar exista o lege care să îi lase pe nenorociții ăstora partea corpului de care s-au servit să comită crima? Ar fi o atitudine dictatorială și crudă? De ce? Ei ar suferi pentru o crimă. Trebuie să corectez: ei și-ar asuma, forțat sau nu, responsabilitatea pentru o crimă. Copiii violați, maltratați, omorâți nu le-au făcut niciun rău, nimic ce să merite pedeapsa violului sau a morții.
Un nene ministru i-a reproșat moderatorului TV care a prezentat cazul fetiței de 12 ani că prezintă doar crime la TV. 
Nu, i-a răspuns moderatorul, prezint doar problemele la care voi închideți ochii. 
Aud că violatorii și pedofilii sunt maltratați în închisorile braziliene. Măcar atât. Că legea violatorilor ciungi nu va ieși niciodată. Și dacă vreți să pricepeți de ce sunt atât de indignată, intrați pe link-ul de mai jos.
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2007/03/31/AR2007033101359.html

4 comentarii:

  1. Si stii ce este si mai enervant? Cand victima e scoasa vinovata, ceea ce se intampla in multe din cazurile astea, peste tot in lume. Dar atat timp cat vor exista monstrii din astia vor exista si oameni care vor lupta impotriva lor. Asta conteaza cel mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai a fost un caz la noi acasă ,victima o fata de 18 ani la amiaza de la școala acasă e trasa intr-un gang si e fortata sa facă sex oral de un nespalat si un ordinar.dar fata din "inspiratie"l-a muscat pana când agresorul(mai târziu victima)a sangerat si tot ceea ce o data ii dădea valoare a palit.fata acuzata a trebuit sa plătească ca s- a aparat de imputiti astia!unde sunt legile?unde e justiția?de ce avem poliție?pai mai bine ne Facem justiție cu propriile maini!

    RăspundețiȘtergere
  3. Elena. A mai fost un caz: soția abuzată sexual de soț îi taie individului penisul. La TV, un psiholog zice că femeia a făcut-o din cauză că în subconștientul ei simte lipsa unui penis vestigial, că ar fi dorit să se nască bărbat, că se simte inferioară și că dorea să îi înlăture superioritatea nemernicului care o viola. No...

    RăspundețiȘtergere