duminică, 7 august 2011

www.plantamfaptebune.ro

Vă invit la împădurirea României. :) Citiți mai jos cum puteți ajuta. Textul este un copy-paste de pe site-ul:

http://plantamfaptebune.ro/padurea-social-media/

Padurea Social Media

“Plantam fapte bune in Romania!” lanseaza un nou concept de implicare sociala adresata celor activi in social media (bloguri, forumuri, facebook, twitter).
Cum ajungi in padurea social media? Simplu. Sustine miscarea nationala de impadurire!
Esti blogger? Scrie un articol pe blogul tau despre “Plantam fapte bune in Romania!” iar noi vom boteza cu numele si adresa blogului tau un arbore plantat in padurea social media.
Esti activ pe forumuri? Deschide un topic de discutie in care lansezi provocarea tuturor celor interesati de a propune modalitati prin care aceasta initiativa ar putea fi dezvoltata. Apoi anunta-ne aici iar noi vom boteza un copacel din padurea noastra cu numele tau.
Esti fan al paginii de facebook PFB? Posteaza un mesaj de sustinere pe wall-ul tau, iar noi iti vom multumi pentru aceasta fapta buna si vom denumi un copacel cu numele tau.
Ne urmaresti pe Twitter? Pune un post de sustinere al miscarii nationale de impadurire. Nu uita sa ne anunti despre fapta ta buna printr-un tag.
Cum ajungi sigur in Padurea Social Media? Dupa ce ne sustii prin una din metodele amintite, te rugam anunta-ne aici pentru a avea evidenta tuturor copaceilor de botezat din Padurea Social Media. Vom actualiza periodic aici lista cu cei care ne sustin si au cate un copacel in padurea faptelor bune.
Si pentru ca am vorbit despre Padurea Social Media PFB, iti putem spune ca ea va creste in apropierea localitatii Armasesti, judetul Ialomita. Mai jos puteti vedea amplasarea acesteia pe harta Google Earth.

Vizualizare hartă mărită
Ti si daca iti doresti sa ne sustii cat mai tare, pune-ti si un badge PFB pe poza ta de profil si vei avea un copacel de seama in padurea noastra.
Iti multumim pentru implicarea in miscarea nationala de impadurire “Plantam fapte bune in Romania!” si te asteptam la plantarile din datele de 22 octombrie, 29 octombrie, 5 noiembrie si 12 noiembrie 2011. Acestea sunt:
  1. judetul Arges: Tigveni (1,5 ha)
  2. judetul Ialomita: Armasesti (6 ha) si Perieti (1 ha)
  3. judetul Mures: Taureni (12 ha)
  4. judetul Vaslui: Padureni (8 ha)
  5. judetul Timis: Dudestii vechi (7 ha) si Livezile (2 ha)
  6. judetul Satu Mare: Ardud (7 ha)
In celelalte judete din tara vom deschide plantarile in primvara lui 2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu